Užice: Policijski inspektori pred sudom

Izvor: S media, 04.Jul.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice: Policijski inspektori pred sudom

Policijski inspektori Ivan Šopalović, Ivica Vukajlović i Đorđe Stojanović negirali su krivicu u sudu u Užicu i zatražili ukidanje pritvora. Oni su u uhapšeni u aprilu ove godine, zbog sumnje da su ukrali iz policijskog sefa 1,12 kilograma herona, pa ga zatim preprodali.

Trojica policijskih inspektora Ivan Šopalović, Ivica Vukajlović i Đorđe Stojanović, uhapšenih u aprilu zbog sumnje da su iz sefova Policijske uprave Užice ukrali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i preprodali 1,12 kilograma heroina, danas su pred istražnim sudijom Višeg suda u Užicu negirali krivicu i zatražili da im bude ukinut pritvor.

Canetu oduzimaju imovinu i 50 miliona evra?

Manijaku smanjena kazna sa 20 na 14 godina zatvora!

Koliko će „Cecina pravda“ koštati državu?

- Nisam učinio delo za koji me terete. Nestanak droge utvrđen je deset i po meseci pošto sam razrešen dužnosti. Za tri godine procesuirao sam dvadesetak policijskih službenika, kao i decu nekih policajaca zvog raznih krivičnih dela. Zbog toga sam postao neprijatelj ljudi iz policije koji mi se sada svete - izjavio je Ivan Šopalović, nekadašnji šef kriminalističke policije PU Užice.

Njegovi branioci Branislav Tapušković i Slobodan Pajović naveli su da tužilac do sada nije izneo ni jedan dokaz koji bi potvdio Šopalovićevu krivicu i naveli da je čudno što do sada još nije izvršeno veštačenje vrednosti nestale droge.

Odluka da li će uhašenim inspektorima pritvor biti produžen biće doneta do 8. jula.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.