Usred žestokog seksa prevrnuli auto i pali u kanal

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usred žestokog seksa prevrnuli auto i pali u kanal

Dvoje mladih Borana, čija se imena iz razumljivih razloga ne pominju, jedva su preživeli, kako se pretpostavlja, polni odnos u autu koji su parkirali iznad poligona na kome policija i vojska vežbaju gađanje iz vatrenog oružja, piše Telegraf.

Jesu parkirali iznad, ali su na kraju završili prevrnuti nasred poligona, i to na krovu!

Kako Telegraf’ saznaje, mladić je auto nepažljivo parkirao previše blizu ivice kanala ispod koga se nalaze metalni šiljci visoki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oko tri metra. Šta se dalje desilo u samim kolima, ne možemo baš detaljno da vam opišemo, ali je činjenica da su se kola “u žaru borbe” zanela i završila u jarku.

Momka i devojku su, nakon izvesnog vremena, iz auta uspeli da izvuku policija i vatrogasci, koje je mladić pozvao mobilnim telefonom, nakon čega su oboje zbrinuti na Odeljenju ortopedije bolnice u Boru, gde su im konstatovane samo lakše povrede. Nije poznato u kom trenutku im se nesreća dogodila, i da li su završili ono što su započeli…

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.