Uništena silna droga u TE Nikola Tesla

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništena silna droga u TE Nikola Tesla

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu je uništeno 362 kilograma i 43,39 grama narkotika, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Za taj postupak, kako se navodi u saopštenju, izdata su rešenja i naredbe nadležnog Višeg suda u Beogradu i Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu.

- Ovo uništavanje pokazuje veliku odlučnost države u borbi protiv krijumčarenja droge. Postupak uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci kontinuirano će se sprovoditi  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i u narednom periodu u TE 'Nikola Tesla' u Obrenovcu - istakli su iz MUP-a.

Psihoaktivne kontrolisane supstance su, kako je navedeno, bile skladištene u Upravi kriminalističke policije u sedištu Ministarstva unutrašnjih poslova, i to 53.881 grama heroina i 308.162 grama marihuane.

Transport od mesta deponovanja do mesta uništenja, kao i sam tok uništenja, posebno su obezbeđivali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Uništenje narkotika je pratila Komisija Vlade Srbije za praćenje postupka uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, sudija Višeg suda u Beogradu i komisija Termoelektrane "Nikola Tesla", zbog transparentnosti postupka, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.