Izvor: CrnaHronika.rs, 22.Jun.2013, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro od vrućine dok je kopao kukuruz!

Leš osamdesetogodišnjeg Branka Cvejića, iz niškog sela Malošište, koji je poslednji put viđen 18. juna pronađen je sinoć u kukuruzištu u mestu zvanom Malošiške Bare. Obdukcija je pokazala da je starac umro od infarkta, najverovatnije od prevelike vrućine.
Kako Telegraf. rs saznaje u izvorima iz istrage, starčevo telo je slučajno pronađeno.
- Meštani Malošišta su pozvali policiju jer se iz kukuruzište širio nesnosan smrad raspadnutog tela, pa su posumnjali da se radi o lešu. Kada smo pronašli telo ono je bilo u odmakloj fazi raspadanja, zbog visoke spoljne temperature, a delove leša razvukle su životinje. Telo je odmah prebačeno na Institut za sudsku medicine radi obdukcije koja je nedvosmisleno pokazala da se radi o prirodnoj smrti, odnosno o infarktu – kaže naš sagovornik.
- Cvejić je najverovatnije preminuo istog dana kada je otišao od kuće. On je u utorak ujutro otišao u njivu kako bi okopao kukuruz. Pored njega smo pronašli motiku, a na osnovu količine obavljenih poljoprivrednih radova i stanja leša, zaključili smo da je umro istog dana. Medjutim, niko nije prijavio njegov nestanak jer mu je supruga stara i bolesna, a sinovi ne žive sa njima – objašnjavajuju naši izvori.
(D. K.)
Izvor: telegraf

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.