Izvor: Blic, 04.Apr.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukraden monitor iz prostorija DS-a

Nepoznate osobe provalile su prošle noći u prostorije Opštinskog odbora DS u Bujanovcu i iz njih odnele monitor za kompjuter, rekao je predsednik ovog odbora Goran Tašković.



Predsednik opštinskog odbora DS-a u Bujanovcu Goran Tašković kaže da ulazna vrata u zgradi u kojoj se nalazi još nekoliko organizacije nisu obijena.

Začuđujeće je to da taj ili ti koji su provalili u naše prostorije nisu odneli novi faks aparat, niti skener niti kućište kompjutera, koje je mnogo vrednije. U prostoriji je bilo i nešto stranačkog novca. Šta će nekome samo monitor, nije jasno. Tašković očekuje da policija otkrije počinioca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.