Uhapšeno troje Aranđelovčana zbog krađa

Izvor: RTS, 30.Mar.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno troje Aranđelovčana zbog krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu su uhapsili M. P. (23), D. Đ. (25) i M. M. (21) sa područja ove opštine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dva krivična dela teška krađa.
Postoje osnovi sumnje da su M. P. i D. Đ, u januaru 2018. godine, obili prostorije osnovne škole u okolini Aranđelovca i iz nje ukrali kompletan računar, kao i da su M. P. i M. M., u martu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2018. godine, iz vikendice, takođe na području ove opštine, oduzeli motornu testeru, trimer za košenje trave i veću količinu alata.

Navedene predmete, koje su prodali raznim kupcima, policija je pronašla i vratila vlasnicima.
Osumnjičenima je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.