Uhapšeno 10 kradljivaca automobila

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2009, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 10 kradljivaca automobila

Policijski službenici kriminalističke uprave za grad Beograd uhapsilli su 10 osoba pod sumnjom da su izvršile više krivičnih dela - neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, teške krađe, faslifikovanje isprava i prikrivanje, saopštilo je u sredu uveče Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Kako je navedeno, prilikom hapšenja pronađeno je 14 vozila, alat za vršenje krivičnih dela, registarske tablice i falsifikovana dokumentacija.

U zajedničkoj akciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Policijskom upravom u Kragujevcu uhapšeni su Dejan Savić (33), Goran Đorđević (32) i Ljubomir Lazović (50) iz Aranđelovca, kod kojih su pronađena tri rasklopljena vozila "reno megan".

U Beogradu je uhapšen Marko Vujović (28) iz Jagodine, koji je u januaru ove godine izvršio krađu putničkog vozila "pežo 206", a u maju, takođe ove godine, i vozilo "golf 5". Policija je lišila slobode i odredila policijsko zadržavanje do 48 sati Saši Živkoviću (25), Peteru Kišu (39) i Tiboru Kišu (30) iz Borče, kod kojih su pronađena tri vozila "zastava jugo“ i veća količina delova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.