Uhapšeni zbog prebijanja Francuza

Izvor: B92, 19.Jul.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog prebijanja Francuza

Niš -- Niška policija identifikovala i privela dvojicu mladića iz tog grada zbog sumnje da su u sredu,18. jula, pretukli francuskog državljanina M.G.A. (24).

Dvojica Nišlija su mu tom prilikom polomili nos.

Kako je Tanjugu rekla portparol niške policije Lidija Pavlović, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nanošenja teških telesnih povreda uhapšen je B.R. (22) iz Niša, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponašanja uhapšen je N.L. (22), takođe iz Niša.

"Dvojica Nišlija lišena su slobode i određena im je mera policijskog zadržavanja do 48 sati i biče sa krivicnim prijavama privedeni istražnom sudiji nadležnog suda, rekla je Tanjugu Pavlovićeva.

Oni su u sredu oko 3.50 u strogom centru Niša napala francuskog državljanina M.G.A i u tuči mu polomila nos. Motivi napada za sada nisu poznati, a u policiji kažu da mladić iz Francuske nije učesnik inetrnacionalnog Festivala folklora koji se trenutno održava u Nišu i da u gradu boravi u privatnoj poseti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni napadači na Francuza u Nišu

Izvor: Blic, 19.Jul.2012

Niška policija identifikovala je i privela dvojicu mladiča iz Niša zbog sumnje da su u sredu,18.jula, u ranim jutarnjim satima pretukli francuskog državljanina M.G.A.(24) i tom prilikom mu polomili nos...Kako je rekla portparol niške policije Lidija Pavlović, zbog sumnje da je izvršio krivično...

Nastavak na Blic...

Napadači na Francuza u Nišu iza brave

Izvor: Kurir, 19.Jul.2012

Njima je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati i biće sa krivicnim prijavama privedeni istražnom sudiji nadležnog suda..NIŠ - Niška policija identifikovala je i privela dvojicu mladiča iz Niša zbog sumnje da su u sredu,18.jula, u ranim jutarnjim satima pretukli francuskog državljanina...

Nastavak na Kurir...

Osumnjičeni za prodaju droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2012

ZRENJANIN -..Pripadnici policije lišili su slobode i odredili pritvor Aleksandru R. (38) i Milanu Č. (20), obojica iz Zrenjanina, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Zrenjaninu...Prilikom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.