Uhapšeni za maltretiranje i pljačkanje žrtve

Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2011, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni za maltretiranje i pljačkanje žrtve

BEOGRAD- Policija je uhapsila Radiša S. (54), Danijel P. (18) i Momčilo A. (37), dok se za još dvojicom traga, osumnjičenih za nelegalno hapšenje, maltretiranje i pljačkanje muškarca, kojeg su namamili sms porukama, predstavljajući se kao ženska osoba koja želi da se upozna sa njima, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je navela da je Danijel P. u dogovoru sa Radišom S. oštećenom N.D. slao sms poruke u kojima se predstavljao kao ženska osoba koja želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa njim da se upozna.

"Sa N.D. su stupili u kontakt tako što ga je zvala supruga osumnjičenog Danijela P. i dogovorila da se upoznaju i sastanu na parkingu tržnog centra Metro na Zrenjaninskom putu", navela je policija.

Oštećeni N.D. je na dogovoreno mesto došao u društvu svog poznanika S.V. a tamo su ih sačekali osumnjičeni koji su ih prvo tukli drvenim palicama, a onda ih na silu uvukli u dva vozila i odvezli na nasip u naselju Kotež, gde su nastavili da ih maltretiraju i tuku.

Oštećenima su oduzeli mobilni telefon i 100 evra i potom ih pustili. N.D. i S.V su lekarsku pomoć zatražili u Urgentnom centru.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.