Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Vraniću

Izvor: Studio B, 02.Avg.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Vraniću

Policija je danas uhapsila devetnaestogodišnjeg M.P. i godinu starijeg I.A. zbog sumnje da su ubili muškarca u beogradskom naselju Vranić, u dvorištu Crkve Svetog Ilije.

Jedna osoba je preminula, a druga teško ranjena od uboda nožem koje su im nanete rano jutros u dvorištu crkve u Vraniću. Kako je rečeno u MUP-u, u 3.30 sati dve osobe su sedele u porti crkve u Vraniću kada su im prišli MP i IA. Jedno od njih je izvuklo nož i najpre jednoj osobi nanelo tri ubodne rane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a drugoj osobi iz njenog društva jedan ubod.

 Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo i ranjavanje dogodili su se posle svadje, koja je izbila kada su napadači opomenuti da ne uriniraju u porti crkve.

.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac osumnjičen za ubistvo nožem

Izvor: Cafe.ba, 02.Avg.2015

Policija je uhapsila muškarca osumnjičenog da je jednu osobu ubio, a drugu ranio u porti crkve u mjestu Vranić u blizini Beograda, javlja B92...U MUP-u je rečeno da su tri nepoznata lica noćas u 3.30 časova nanijela ubodne rane nožem dvjema osobama koje su sjedile u porti crkve u Vraniću...Jedno...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.