Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za trgovinu narkoticima

NOVI SAD -

Akcijom novosadske i somborske policije u Novom Sadu su uhapšeni Novosađanin Željko O. (31) i Ljubomir P. (54) i Boban K. (32) iz Sivca, zbog sumnje da su trgovali opojnim drogama, saopštila je policija.

Kako se navodi, osumnjičeni Sivčani su uhapšeni sinoć u Novom Sadu kada su u svom vozilu sačekali Željka O. koji im je prodao kesu sa oko 100 grama heroina.

Policija je kasnijim pretresom stana Željka O. pronašla i znatnu svotu domaćeg i stranog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novca, za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Policija je svoj trojici odredila zadržavanje i oni će biti privedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.