Izvor: RTS, 08.Maj.2021, 16:08

Uhapšene dve osobe u Nišu zbog držanja droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su dve osobe iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Z. M. (1973) i B. S. (1975) se sumnjiče da su iz automobila izbacili paket sa manjom količinom heroina nakon što su se oglušili o naređenje policije da se zaustave.
Policija ih je ubrzo sustigla i uhapsila, a testitanjem vozača "audija" utvrđeno je da je vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, Z. M. i B. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlije bežale od policije sa heroinom u kolima

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2021

Prilikom pokušaja policije da zaustave dvojicu Nišlija u "audiju", oni su se oglušili i prilikom bekstva bacili manju količinu heroina. Ipak, policija ih je ubrzo stigla i uhapsila, a testiranjem vozača utvrđeno je da je vozio pod dejstvom droge...Kako navode iz policije, uhapšeni su 48-godišnji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Policija ih jurila - izbacili paketić heroina iz automobila

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Maj.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzom i efikasnom akcijom uhapsili su Z. M. (1973) i B. S. (1975) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga...Oni se sumnjiče da su iz automobila izbacili paket sa manjom količinom...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.