Izvor: Blic, 28.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene 42 osobe zbog falsifikovanja markica GSP-a

Beogradska policija je identifikovala dve kriminalne grupe i privela 42 osobe, koje su od 2005. godine do privođenja prodavale falsifikovane mesečne markice GSP Beograd i ovom preduzeću mesečno nanosili štetu od oko 30.000.000 dinara.

Organizatori jedne grupe bili su Neđo Š. (52), Predrag S. (26) i Mitar R (30), svi iz Beograda, koji su sa još 30 lica štampali i falsifikovane markice u štamparijama „Mladost biro šped", koja se nalazi u Beogradu i „Fotometriks trejd" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Zemuna.

U štampariji „Mladost Biro šped" pronađeno je i zaplenjeno 9000 falsifikovanih markica u tabacima, dok je u štampariji „Fotometriks trejd" pronađeno 1000 falsifikovanih markica .

Organizatori druge grupe bili su Radmilo I. (49), Milosav J. (26) i Vladimir G. (50), koji su sa još oko 15 osoba, unazad nekoliko meseci štampali falsifikovane markice u štampariji u Banjaluci.

Radmilo. I. i Vladimir G. uhapšeni su na graničnom prelazu, sa oko 4000 falsifikovanih markica, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.