Uhapšena trojica pljačkaša trafika

Izvor: Glas javnosti, 19.Jun.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena trojica pljačkaša trafika

BEOGRAD- Beogradska policija uhapsila je Predraga Vasovića (26), Zorana Paraćinovića (27) i Dejana Balaća (24) prilikom pripremanja za izvršenje razbojništva, u blizini prodavnice "Corner Shop" u Zemunu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Kod osumnjičenog Paraćinovića pronađen je kačket, nož i naočare za sunce, a nakon hapšenja pronađeno je i vozilo marke folksvagen, koje im je služilo kao prevozno sredstvo, navodi se u saopštenju.

Policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << službenici su daljim operativnim radom rasvetlili još 11 razbojništava u prodavnicama "Corner Shop" i dva u prodavnicama "Trafika" u Beogradu.

Uhapšeni su krivična dela vršili tako što su uz pretnju nožem ili šrafcigerom od radnica oduzimali novac od dnevnog pazara. Balać je vozio do mesta izvršenja, a u prodavnice su ulazili Vasović i Paraćinović. Novac od plena su delili i trošili za sopstvene potrebe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela razbojništva.

Sumnja se da su oni na teritoriji grada Beograda izvršili razbojništva i u drugim prodavnicama.

MUP je apelovao na sve oštećene građane da se jave na brojeve telefone 011/ 2811-011 i 011/ 2811-003, ukoliko ih prepoznaju kao izvršioce.

Nakon odsluženja kazne, odmah ih zaposliti u Ministarstvu unutrašnjih poslova, najgoreg od njih za ministra policije!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.