Uhapšena tri mladića iz BiH, u kolima tri automatske puške

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena tri mladića iz BiH, u kolima tri automatske puške

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su trojicu državljana Bosne i Hercegovine, u čijem automobilu su pronašli tri automatske puške M-70, pištolj i tri okvira za automatsku pušku, saopštila je danas PU Šabac.

Uhapšeni su O. M (19), D. J (19) i 17.godišnji mladića, zbog postojanja osnova sumnje da su  počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kontrole saobraćaja u okolini Loznice, u "pežou" bosanskih registarskih oznaka, u gepeku pronašla tri automatske puške M-70, pištolj i tri okvira za automatsku pušku.

Osumnjičeni O. M. i D. J. su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, dok je maloletnik sproveden sudiji Višeg suda za maloletnike.

Sudija za prethodni postupak osumnjičenima je odredio pritvor do 30 dana, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.