Uhapšena šestorica osumnjičenih za trgovinu drogom

Izvor: Studio B, 17.Apr.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena šestorica osumnjičenih za trgovinu drogom

Više osoba osumnjičenih za prodaju droge uhapšeno je u Beogradu, Prijepolju i Kraljevu, a policija je zaplenila 14,5 kilograma marihune, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Uhapšeni su Emir Ć. (26), Ednan T (24), Almedin H. (25), Aldin H. (23), Admir M. (23) i Alksandar C. (31) iz Prijepolja, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni su sprovedeni u Okružni zatvor u Užicu.

Kako se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << navodi, policija je u Beogradu u vozilu "golf 3" u kome su se nalazili uhapšeni Ednan T. i Emir Ć. pronašla 15 paketa marihuane težine 14,5 kilograma.

Prema navodima policije droga je preuzeta od Admira M. u čijem je stanu nađena torba sa manjom količinom marihuane. Policija je u Prijepolju uhapsila Aleksandra C. koji se dovodi u vezu sa grupom.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.