Izvor: RTS, 22.Jun.2021, 12:44

Uhapšena pomoćnica bivšeg ministra prosvete

U velikoj akciji policije uhapšena je pomoćnica bivšeg ministra prosvete S. S.
S. S. se sumnjiči za zloupotrebe u vezi sa tenderom za izgradnju škole u vreme dok je ministar prosvete bio Mladen Šarčević, javljaju beogradski mediji.
Kako navodi Tanjug, akcija policije i Specijalnog tužilaštva i dalje u toku i očekuju se nova privođenja.
Saopštenjem se oglasilo Ministarstvo prosvete u kome se navodi da je Spomenka Simonić odlukom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vlade Srbije razrešena funkcije pomoćnika ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja 14. januara 2021. godine.
Na mesto pomoćnika ministra za učenički i studentski standard i investicije imenovana u vreme mandata prethodnog ministra. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena bivša pomoćnica ministra Šarčevića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021

Pomoćnica ministra prosvete i vlasnica jedne velike građevinske firme S.S, uhapšena je u velikoj akciji policije, javljaju beogradski mediji...Kako navode, S.S. se sumnjiči za zloupotrebe oko tendera u vezi sa izgradnjom škole u vreme dok je ministar prosvete bio Mladen Šarčević...Ministarstvo:...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.