Uhapšena još dvojica zbog napada na mladiće u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2021, 12:22

Uhapšena još dvojica zbog napada na mladiće u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je danas još dvojicu mladića zbog učešća u tuči u subotu u Novom Sadu, u kojem su povređene tri osobe.

L. M. (20), D. N. (21) i V. S. (20) su osumnjičeni za krivično delo nasilničko ponašanje, dok se M. M. (21) tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Sva šestorica se sumnjiče da su u subotu uveče, ispred jednog lokala u Ulici Laze Telečkog, napali trojicu mladića sa područja Žablja i Čuruga i da su ih tukli rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i nogama, kao i da su im nožem naneli ubodne rane, tako da su dvojicu teko, a jednog lake povredili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv sedmorice maloletnika iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška krađa.

Sumnja se da su, juče, na Grbavici, tukli rukama, nogama, kaišem i drškom šrafcigera dvojicu osamnaestogodišnjaka iz Novog Sada i da su im oduzeli novac.

Brzom reakcijom policije, svi osumnjičeni maloletnici su pronađeni, kao i predmeti koje su, kako se sumnja, koristili prilikom krivičnog dela.

Uništenje i oštećenje tuđe stvari

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su, sinoć, sedam maloletnika, odmah nakon što su, kako se sumnja, učinili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Maloletnici su pronađeni u dvorištu jednog objekta predškolske ustanove, gde su, kako se sumnja, prethodno razbacali i polomili inventar, stolove, žardinjere, bicikle i ostalo.

Protiv sedmorice maloletnika biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

Laka telesna povreda

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da su, u subotu, presreli petnaestogodišnjeg Novosađanina i da su ga udarali metalnom šipkom, nanevši mu lake telesne povrede.

Operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo i identifikovala osumnjičene protiv kojih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijave protiv 17 maloletnika u Novom Sadu zbog nasilništva, krađe i demoliranja

Izvor: N1 televizija, 22.Feb.2021

Novosadska policija podneće krivične prijave protiv sedmorice maloletnika iz tog grada, osumnjičenih za nasilničko ponašanje i tešku krađu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.