Uhapšena i vlasnica kafane ispred koje je nasmrt pretučen mladić

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 16:53

Uhapšena i vlasnica kafane ispred koje je nasmrt pretučen mladić

Niška policija uhapsila je danas i J. R. K. (39), vlasnicu kafane "Oaza", ispred koje je 16. maja nasmrt pretučen A. S. iz Aleksinca.

Prema informacijama "Novosti", ona je prvo rekla policiji da nema snimke tuče, ali se istragom utvrdilo da snimci postoje, pa je uhapšena pod sumnjom da je na ovaj način prikrivala dokaze i time ometala istragu.

Ranije danas MUP je saopštio da je policija, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, identifikovala i uhapsila O. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << P. (18) iz Aleksinca, zbog sumnje da je 16. maja u jednom restoranu naneo tešku telesnu povredu A. S. (25) iz istog grada, od kojih je on preminuo.

O.P. se tereti za krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom, preneli su mediji.

Pored njega, uhapšeni su i M. S. (26) i Z. T. (18) iz Aleksinca zbog učestvovanja u tuči u istom restoranu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je odredeno zadržavanje do 48 časova i u tom roku će biti privedeni na saslušanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.