Uhapšena dva pripadnika Žandarmerije prilikom primopredaje droge

Izvor: Blic, 12.Jan.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dva pripadnika Žandarmerije prilikom primopredaje droge

Pripadnici žandarmerije MUP-a Srbije Vladimir Todorović i Bojan Nešić uhapšeni su sinoć prilikom primopredaje 50 grama "spida".

Todorović i Nešić su u prodaji droge zatečeni na opštini Rakovica, a hapšenje su izveli inspektori Policijske stanice Savski venac, koji su osumnjičene žandarme nekoliko nedelja držali pod prismotrom.

Todorović koji je, na ulici kupcu dao paketić sa drogom uhapšen je odmah, i kod njega je nađeno 50 grama "spida" dok je Nešić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je u tom momentu bio u automobilu pobegao.

Prilikom bekstva, on je retrovozorom udario jednog inspektora koji je učestvovao u hapšenju.

Posle potere, Nešić je uhapšen u svom stanu.

Obojici je određeno zadržavanje od 48 sati, a zbog prodaje droge preti im otkaz.

Povezane vesti: Policija zaplenila marihuanu i oružje, uhapšene tri osobe Uhapšen sa kasom ukradenom iz pošte Uhapšeni rukovodioci "Telefonije" zbog primanja mita Uhapšeni lopovi dok su krali sef Imaju više krivičnih dela nego godina i pucaju u glavu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.