Uhapšena državljanka Jordana

Izvor: RTS, 28.Jun.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena državljanka Jordana

Pripadnici Žandarmerije pronašli su državljanku Jordana F. A. (1983), za koju je proverom utvrđeno da nije postupila po ranije izrečenoj meri o udaljenju iz Srbije, zbog čega je sprovedena u prostorije PS Savski venac.
Policija je protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i privela dežurnom sudiji za prekršaje, koji joj je izrekao novčanu kaznu od 20.000 dinara i zabranu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulaska na teritoriju Srbije u trajanju od tri godine, saopštio je MUP.
Zbog neposedovanja novčanih sredstava, državljanki Jordana novčana kazna je zamenjena kaznom zatvora u trajanju do 20 dana i ona je sprovedena u Kazneno-popravni zavod "Zabela" u Požarevcu.
Kako su ranije pisali mediji (Blic), za F. A. je bila raspisana potraga nakon što je utvrđeno da je u poslednjih deset dana na teritoriji Beograda pružala seksualne usluge za novac, te da se sumnja da je zaražena HIV-om.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšena Jordanka u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Odreda Žandarmerije u Beogradu pronašli su državljanku Jordana F.A. (1983), za koju je proverom utvrđeno da nije postupila po ranije izrečenoj meri o udaljenju iz Republike Srbije, zbog čega je sprovedena u prostorije Policijske stanice Savski venac...Policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.