Izvor: B92, 01.Sep.2009, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje da je ubio ženu

Banatski Karlovac -- Pančevačka policija saopštila je da je uhapsila Zorana P. (42) iz Banatskog Karlovca zbog sumnje da je ubio svoju ženu Javorku (55).

Osumnjičeni je u noći između 30. i 31. avgusta, posle svađe, suprugu više puta udario u glavu protivpožarnim aparatom i usmrtio je. On je, kako je navedeno, pokušao da sakrije tragove i da ceo slučaj inscenira kao razbojništvo. Pretresom kuće u kojoj je Javorka ubijena pronađen je i pištolj za koji osumnjičeni nije imao dozvolu.

Zoran P. će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Pančevu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2009

BANATSKI KARLOVAC - Pančevačka policija saopštila je danas da je uhapsila Zorana P. (42) iz Banatskog Karlovca zbog sumnje da je ubio svoju ženu Javorku (55)...Osumnjičeni je u noći između 30. i 31. avgusta, posle svađe, suprugu više puta udario u glavu protivpožarnim aparatom i usmrtio je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu

Izvor: S media, 01.Sep.2009

Pančevačka policija saopštila da je uhapsila Zorana P. (42) iz Banatskog Karlovca zbog sumnje da je ubio svoju ženu Javorku (55). ..Osumnjičeni je u noći izmedju 30. i 31. avgusta, posle svadje, suprugu više puta udario u glavu protivpožarnim aparatom i usmrtio je na licu mesta...On je, kako...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.