Uhapšen zbog sumnje da je pretukao krojača

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2019, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje da je pretukao krojača

Loznička policija stavila je, u sredu uveče, lisice na ruke R. S., sinu nedavno preminulog popularnog folk pevača iz Loznice, i M. Č. LOZNIČKA policija stavila je, u sredu uveče, lisice na ruke R. S., sinu nedavno preminulog popularnog folk pevača iz Loznice, i M. Č. Oni su osumnjičeni da su oko 17.40 upali u krojačku radnju u Bule- varu Dositeja Obradovića, gde su, navodno, uz primenu sile, od vlasnika uzeli sav novac koji se zatekao.Pročitajte još - Uhapšen posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << misterioznog napada na maloletnika Pominje se, nezvanično, da je vlasnik radnje dobio batine. R. S. i M. Č. su, navodno, posle toga otišli i opušteno sedeli u jednom kafiću, u centru grada, gde ih je policija pronašla i privela u stanicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SIN SINANA SAKIĆA PONOVO UHAPŠEN Opljačkao i pretukao krojača

Izvor: Blic, 31.Jan.2019

Rašid Sakić, sin nedavno preminulog pevača Sinana Sakića, u sredu uveče je ponovo uhapšen, ovoga puta zato što je u Loznici pretukao i opljačkao jednog krojača u Loznici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.