Uhapšen zbog pucanja na automobile u Požarevcu

Izvor: RTS, 11.Mar.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pucanja na automobile u Požarevcu

P. P. (1986) iz Požarevca uhapšen zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti.
Osumnjičeni P. P. je sinoć iz vazdušnog pištolja, iz svog dvorišta, pucao na vozila koja su prolazila ulicom, saopštio je MUP.

Tom prilikom je oštetio tri putnička vozila, od kojih je jedno u vlasništvu Gradske uprave Požarevac, u kom se u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nalazio pomoćnik gradonačelnika Dragan Kostić.
Povređenih nije bilo.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog pucnjave na automobil u kojem je bio gradonačelnik Požarevca

Izvor: Radio 021, 11.Mar.2018

Požarevačka policija uhapsila je 32-ogodišnjeg P.P. iz tog mesta zbog pucnjave...On je osumnjičen da je sinoć oko 21 čas iz vazdušnog pištolja, iz svog dvorišta, pucao na vozila koja su prolazila ulicom i tom prilikom oštetio tri putnička vozila, od kojih je jedna "škoda fabia" u vlasništvu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.