Uhapšen zbog proizvodnje i prodaje droge u Rači

Izvor: RTS, 01.Apr.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog proizvodnje i prodaje droge u Rači

Policija je uhapsila N. J. (45) iz Rače i odredila mu zadržavanje do 48 časova, zbog sumnje da je proizvodio i prodavao drogu.
Postoji sumnja da je N. J., u porodičnoj kući u Rači, polovinom 2015. godine, oformio laboratoriju za proizvodnju indijske konoplje i u njoj proizvodio kanabis.

Kriminalistička policija je pretresom pronašla kompletnu laboratoriju, 55 biljaka indijske konoplje, čija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ukupna težina oko 8,5 kilograma, suvog kanabisa težine 4,23 kilograma i oko 19 grama semenki biljke indijske konoplje.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U Rači otkrivena laboratorija za narkotike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, u porodičnoj kući u Rači pronašli su kompletnu laboratoriju za proizvodnju opojne droge i veću količinu narkotika i uhapsili N. J. (45) iz Rače...On se sumnjiči da je izvršio krivično delo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.