Uhapšen zbog pokušaja iznude 70.000 evra

Izvor: Studio B, 19.Mar.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pokušaja iznude 70.000 evra

Policija je uhapsila M.J. (1987) iz Pančeva zbog sumnje da je od dve osobe pretnjama pokušao da iznudi više desetina hiljada evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je početkom marta oštećenoj sa više telefonskih brojeva slao preteće poruke i od nje zahtevao da mu preda 50.000 evra.

On je u porukama navodio da je upoznat sa njenim poslovanjem i da zna sve o njoj i njenoj porodici, kao i o mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u kome živi.

Policija je navela da je M.J. slao preteće poruke i jednom privatnom preduzetniku od koga je tražio 20.000 evra.

Uz krivičnu prijavu koja ga tereti za pokušaj iznude, osumnjičeni će biti predat Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pančevo: Uhapšen zbog pokušaja iznude 70.000 evra

Izvor: B92, 19.Mar.2016

Beograd -- Policija je uhapsila M.J. (29) iz Pančeva zbog sumnje da je od dve osobe pretnjama pokušao da iznudi više desetina hiljada evra, saopštio je MUP...Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je početkom marta oštećenoj sa više telefonskih brojeva slao preteće poruke i od nje zahtevao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.