Izvor: B92, 24.Apr.2009, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

Kraljevo -- Policija u Kraljevu uhapsila je Zorana Đ. iz Kosovske Mitrovice zbog pokušaja da sa Kosova prebaci u centralnu Srbiju četvoricu maloletnih albanskih državljana.

On je uhapšen na bezbednosnom punktu u Rudnici pošto je policija u taksi vozilu rožajske registracije, pri kontroli, zatekla M. B. (13), G. I. (15), R. G., (16) i A. F. (16), koji su nameravali da se preko Srbije ilegalno prebace u BiH.

Maloletnicima iz Albanije će, bez preduzimanja drugih mera, biti omogućen povratak u njihovu zemlju.

Uhapšenom je određen pritvor do mesec dana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen zbog krijumčarenja Albanaca u Srbiju

Izvor: Blic, 24.Apr.2009

Kraljevačka policija saopštila je danas da je uhapsila Zorana Đ. (53) iz Kosovske Mitrovice zbog pokušaja da sa Kosova prebaci u centralnu Srbiju četvoricu maloletnih albanskih državljana.....On je uhapšen na bezbednosnom punktu u Rudnici pošto je policija u taksi vozilu rožajske registracije,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.