Uhapšen vozač iz Bora koji je pregazio pešaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2021, 11:29

Uhapšen vozač iz Bora koji je pregazio pešaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su N. R. (1999) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se tereti da je 15. oktobra u večernjim satima, u Ulici Nade Dimić, dok je upravljao vozilom marke "opel korsa", udario u tridesetjednogodišnjeg muškarca koji se nalazio na trotoaru, saopštila je Policijska uprava Bora.

Tridesetjednogodišnjak je kolima hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prebačen u Klinički centar u Nišu, gde je od posledica povreda nakon osam dana preminuo.

Osumnjičenom je sinoć u 22 časa, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tri osobe uhapšene zbog otmice na području Bijeljine

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2021, 10:25

BANJALUKA - Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske uhapsili su na području Bijeljine tri lica zbog sumnje da su izvršila krivično djelo otmica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.