Uhapšen sa tri paketa marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sa tri paketa marihuane

Na spomen groblju u Sremskoj Mitrovici, policija je kod mladića D.M. (21), pronašla i oduzela tri paketa sa 382 grama biljne materije nalik na marihuanu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Mladiću je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

D.M. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, saopštio je MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen zbog tri paketa marihuane

Izvor: Blic, 12.Avg.2015

Policajci u Sremskoj Mitrovici su juče kod D.M. (21), pronašli i oduzeli tri paketa sa 382 grama biljne materije nalik na marihuanu...Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužioca, za D.M. je određeno policijsko zadržavanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.