Uhapšen osumnjičeni za ubistva u Glogonjskom ritu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Mar.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistva u Glogonjskom ritu

M. M. (1983) iz Ljubovije uhapšen je zbog dvostrukog ubistva u Glogonjskom ritu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je na sednici Vlade Srbijeda je uhapšen ubica taksiste i još jedne osobe u Glogonjskom ritu kod Padinske Skele.

"Uhapšen je M. M. (1983) koji je u noći kada je počinjen zločin bio u poseti rođaci u tom delu Beograda", kaže ministar Stefanović.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistva

Izvor: RTV Pink, 14.Mar.2015

Osumnjičeni M. M. (1983) uhapšen je u Ljuboviji zbog dvostrukog ubistva u Glogonjskom ritu.....Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je na sednici Vlade Srbije da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo taksiste i još jedne osobe u Glogonjskom ritu kod Padinske Skele."Uhapšen je M....

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.