Uhapšen osumnjičeni za teško ubistvo

Izvor: RTS, 18.Nov.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za teško ubistvo


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S. Đ. iz Beograda po poternici koja je za njim bila raspisana zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE NA MERDARU Uhvaćen osumnjičeni za ubistvo navijača Rada Petra Arsića na Vidikovcu

Izvor: Blic, 18.Nov.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S. Đ. (1996) iz Beograda po poternici koja je za njim bila raspisana zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Nastavak na Blic...

Hapšenja zbog sumnje na pranje novca

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 12:27

Pripadnici MUP-a u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i pranje novca. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.