Uhapšen osumnjičeni za silovanja i razbojništva

Izvor: S media, 15.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za silovanja i razbojništva

Beogradska policija uhapsila je Nikolu K. (30) osumnjičenog za više silovanja i razbojništava.

Sumnja se da je uhapšeni vikendom, nedeljom ujutro u ranim jutarnjim časovima, od 3.30 do 4.30, pratio i sačekivao devojke koje su se vraćale sa novobeogradskih splavova.

Ispred zgrada ili u ulazima zgrada, prilazio im je i uz pretnju nožem otimao novac, a zatim ih primoravao na oralni seks ili ih je izvodio iz ulaza i odvodio u prostor za kontejnere koji se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ispod zgrada u nivou garaža, gde ih je, uz pretnju nožem, silovao.

U sredu 7. juna 2009. godine oko 4.15 sačekao je ispred ulaza u ulici Jurija Gagarina dve maloletnice koje su se vraćale sa novobeogradskog splava.

Kada je jedna od njih otvorila ulazna vrata, osumnjičeni je ušao za njima i uz pretnju nožem oteo novac, a zatim je izvukao jednu od njih iz ulaza, odveo do spremišta za kontejnere i silovao je.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.