Uhapšen osumnjičeni za pljačku kuće Saše Popovića

Izvor: RTS, 16.Avg.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za pljačku kuće Saše Popovića

Zbog sumnje da je opljačkao kuću vlasnika "Grand produkcije" Saše Popovića i odneo nakit vredan oko 100.000 evra, policija je uhapsila Vojislava Stojčića (38), sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, saznaje "Tanjug".
Vojislav Stojčić je uhapšen u sredu, a sutra će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje na tešku krađu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Pljačka porodične kuće Saše Popovića na Bežanijskoj kosi izvedena je početkom marta ove godine, kada je iz sefa ukraden vredan nakit i legalan pištolj.
Sumnja se da je Vojislav Stojčić izvršio pljačke na desetine elitnih objekata, što će biti provereno u toku istrage.
On je već bio osuđivan zbog pokušaja pljačke vile na Dedinju 2010. godine, na zatvorsku kaznu od 18 meseci zatvora.
Njegov otac Radovan Stojčić Badža ubijen je u noći između 9. i 10. aprila 1997, u restoranu "Mama mia".
U to vreme je bio vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin ubijenog generala policije opljačkao vlasnika Granda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2018

Zbog sumnje da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i odneo nakit vredan oko 100.000 evra, policija je uhapsila Vojislava Stojčića (38), sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, saznaje Tanjug...Stojčić je uhapšen u sredu, a sutra će biti priveden...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

KO je čovek koji se tereti da je opljačkao kuću Saše Popovića? Već osuđivan, a sin je POZNATOG GENERALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2018

Pljačka porodične kuće Saše Popovića na Bežanisjkoj kosi izvedena je početkom marta ove godine..Zbog sumnje da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i odneo nakit vredan oko 100.000 evra, policija je uhapsila Vojislava Stojčića (38), sina ubijenog policijskog generala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PLJAČKA VILE SAŠE POPOVIĆA Počelo saslušanje Badžinog sina u Trećem osnovnom tužilaštvu

Izvor: Blic, 17.Avg.2018, 12:41

Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, priveden je u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu kako bi izneo odbranu zbog sumnje da je opljačkao vilu vlasnika "Grand produkcije" Saše Popovića, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.