Izvor: RTS, 05.Mar.2021, 16:08

Uhapšen osumnjičeni za napad na vozača GSP-a

Policija u Beogradu uhapsila je jednu osobu zbog sumnje da je juče napala i povredila vozača GSP-a, saopšteno je iz MUP-a.
Uhapšen je V. O. (49) iz Beograda za koga se sumnja da je juče na liniji GSP broj 79, nakon vređanja, isprskao vozača autobusa biber sprejom, nanevši mu lake telesne povrede.
Osumnjičeni će, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan za krivično delo nasilničko ponašanje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za napad na vozača GSP

Izvor: N1 televizija, 05.Mar.2021

Policija je uhapsila V.O. (49) iz Beograda, osumnjičenog da je u četvrtak na liniji GSP broj 79, nakon vređanja isprskao vozača biber sprejom, nanevši mu lake telesne povrede.

Nastavak na N1 televizija...

Uhapšen Beogradjanin koji je vozača GSP isprskao biber sprejom

Izvor: Beta, 05.Mar.2021

 Policija je u Beogradu uhapsila 49-godišnjeg B.O. zbog sumnje da je vozača GSP isprskao biber sprejom, saopšteno je danas. Osumnjičen je da je juče najpre vredjao vozača na liniji 79 a potom ga isprskao sprejom, nanevši mu lake povrede.Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.