Uhapšen osumnjičeni za krađu dizela

Izvor: RTS, 03.Jan.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za krađu dizela

Policija je pronašla i uhapsila osumnjičenog da je iz kamiona ukrao oko 400 litara dizela.
Policija iz Rume je uhapsila S. T. (40) sa područja Sremske Mitrovice, petnaest minuta nakon izvršenog krivičnog dela teška krađa.

Sumnja se da je sinoć, na kamionu parkiranom preko puta benzinske pumpe, obio poklopac rezervoara za gorivo, istočio oko 400 litara dizela a zatim pobegao, ali policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ga je brzo stigla i uhapsila. Materijalna šteta se procenjuje na oko 65.000 dinara.
Policija je u njegovom automobilu pronašla kante sa 450 litara dizel-goriva, koje će biti vraćene vlasniku.
Po nalogu nadležnog tužioca, S. T. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policija u Rumi uhapsila muškarca (40) zbog krađe goriva

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2019

Policija u Rumi uhapsila je S.T. (40) zbog krađe 400 litara goriva, saopšteno je iz Policijske uprave tog grada Policija u Rumi uhapsila je danas S.T. (40) zbog krađe 400 litara goriva, saopšteno je iz Policijske uprave tog grada. Kako se navodi u saopštenju on je osumnjičen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.