Uhapšen lekar specijalista u Kliničkom centru Vojvodine

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lekar specijalista u Kliničkom centru Vojvodine

Lekar specijalista D.J. (45) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, saopštio je MUP.

On se sumnjiči da je kao lekar specijalista u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu zahtevao novac u iznosu od 500 evra kako bi izvršio operaciju žučne kese oštećenoj. Nakon izvršene operacije on je ovaj novac primio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu. Njega su uhapsili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.