Uhapšen lažni predstavnik Ruskog investicionog fonda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lažni predstavnik Ruskog investicionog fonda

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.M. (1965), osumnjičenog da je, lažno se predstavljajući kao predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, prevarom oštetio veći broj privrednih subjekata i građana za 2,8 miliona dinara.

Sumnja se da se osumnjičeni lažno predstavljao kao Aleksandar Jokić, navodni predstavnik Ruskog investicionog fonda u Srbiji, oštećenima obećavao pod povoljnijim finansijskim uslovima kredite od Fonda, kao i zaposlenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Ruskim kompanijama koje posluju u Srbiji.

Od oštećenih je zahtevao i dobio različite novčane iznose za proveru i obradu prateće dokumentacije, ali im nije obezbedio kredite i zaposlenje.

Postoje osnovi sumnje da je S.M. oštetio veći broj građana i privrednih subjekta, pa policija poziva oštećene da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave na brojeve telefona 011/279-8411, 011/279-8409 ili 011/279-7472.

S.M. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.