Uhapšen krijumčar migranata preko bugarsko-srpske granice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2020, 23:50

Uhapšen krijumčar migranata preko bugarsko-srpske granice

Muškarcu starom 42 godine određen je pritvor zbog sumnje da je pokušao da prokrijumčari 30 migranata preko bugarsko-srpske granice.

R. S. je uhapšen 6. septembra nešto iza ponoći u selu Prodanča, blizu Truna na zapadu Bugarske. Pritvor mu je određen zbog sumnje da je pokušao da prokrijumčari 30 stranih državljanina preko bugarsko-srpske granice. Nijedan od migranata nije imao dokumenta sa sobom, a prema njihovim tvrdnjama, svi su iz Avganistana. Među migrantima je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i maloletnika, navodi BTA.

Osumnjičeni već ima kriminalni dosije, određeno mu je zadržavanje od 72 sata, a državno tužilaštvo će uskoro podneti sudu zahtev da bude zadržan u pritvoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.