Uhapšen direktor izdavačke kuće Ezoterija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2011, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen direktor izdavačke kuće Ezoterija

BEOGRAD -

Policija je uhapsila direktora izdavačkog preduzeća Ezoterija Vladimira M. (1967), osumnjičenog da je uzeo 2,4 miliona dinara prodajom sredstva za dezinfekciju vode kao "čudesnog mineralnog dodatka" koji leči najteže bolesti, poput side, raka i depresije, saopštio je danas MUP.

Vladimir M. je osumnjičen za krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda, navodi se u saopštenju.

Direktor Ezoterije je osumnjičen da je organizovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << proizvodnju i pakovanje 1.200 kompleta sredstva za dezinfekciju vode i drugih pića, koje je zatim kao preparat "MMS - čudesni mineralni dodatak" prodavao prodavnicima zdrave hrane na teritoriji Srbije po ceni od 2.000 dinara za komplet, čime je sebi pribavio korist od 2,4 miliona dinara.

"Preparat je nazvao 'Master mineral suplementnamerit', reklamirajući ga putem internet sajta svog preduzeća kao čudesni mineralni dodatak koji uspešno leči najteža oboljenja", piše u saopštenju.

Izdavačka kuća Ezoterija poznata je po izdanjima satanističkih autora, poput Alistera Kroulija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.