Uhapšen čelnik Majki Srebrenice

Izvor: Blic, 11.Jul.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen čelnik "Majki Srebrenice"

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu u BiH uhapsili su u Potočarima čelnika Udruženja "Majke Srebrenice" Ibrana Mustafića.

Mustafić je pre mesec dana pored Memorijalnog centra postavio ratne zastave bivše Armije BiH i transparente uvredljive sadržine za srpski narod.

Mustafić je uhapšen ispred Memorijalnog centra i priveden na kriminalističku obradu. Nije poznato da li će posle kriminalističke obrade Mustafić biti pušten na slobodu.

Udruženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Majke Srebrenice" , čiji je Mustafić predsednik Upravnog odbora nedavno je protestovalo, protiv svih oni koji dolaze u Srebrenicu, a priznaju Republiku Srpsku.

U Srebrenici se danas obeležava 15. godina od ubistva više od 8.000 Bošnjaka u julu 1995. godine u tom gradu. Među prisutnima na komemoraciji su i predsednik Srbije Boris Tadić i šef srpske diplomatije Vuk Jeremić. Više o tome pročitajte u posebnoj vesti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.