Uhapšen 74-godišnji pedofil u Smederevu

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2011, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen 74-godišnji pedofil u Smederevu

Inspektori kriminalističke policije uhapsili Vidoja R. (74), penzionera iz Smedereva, a osumnjičen je za nedozvoljene polne radnje.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen 74-godišnji pedofil

Izvor: S media, 07.Okt.2011

Penzoner Vidoje R. je uhapšen danas u Smederevu zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnicama. ..Inspektori kriminalističke policije u Smederevu uhapsili su 74-godišnjeg penzionera iz Smedereva Vidoja R., osumnjičenog da je izvršio krivična dela nedozvoljene polne radnje...

Nastavak na S media...

Umirovljenik uhićen zbog pipkanja maloljetnica

Izvor: Cafe.ba, 08.Okt.2011, 12:32

Inspektori kriminalističke policije u Smederevu uhitili su umirovljenika iz Smedereva Vidoja R, (74), osumnjičenog da je izvršio krivična djela nedozvoljene polne radnje nad maloljetnicama.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.