Ugašen požar na Labudovom brdu, nema povređenih

Izvor: RTS, 11.Mar.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar na Labudovom brdu, nema povređenih

Krov objekta u Oplenačkoj ulici na Labudovom brdu zapalio se oko 12:30 časova, povređenih nema, a vatrogasci su ugasili požar, javlja reporter "Tanjuga" sa lica mesta. U toku je policijski uviđaj.
Vlasnik objekta Zoran Jovanović rekao je Tanjugu da je požar izbio na krovu, dok je donji deo objekta, koji je izdat jednom lancu drogerija ostao poplavljen, pošto su se odmah upalili protiv požarni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sistemi.

Prema njegovim rečima, na krovu su pre požara viđena deca koja su, kako on misli, tu verovatno pušila cigarete.
Naveo je da se grupa dece i ranije tamo okupljala i da su opominjani da se na taj krov ne penju.
Na krovu koji je danas zapaljen nekada se nalazila bašta restorana, a sada je magacin, ukazao je Jovanović koji očekuje da se obavi uviđaj policije kako bi se pronašao krivac i naplatila šteta.
Policija koja je izašla na lice mesta, nije želela da komentariše okolnosti slučaja dok traje uviđaj, a vatrogasne jedinice su i dalje ispred objekta u kome se požar dogodio. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ugašen požar na Labudovom brdu, povređenih nema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2018

Krov objekta u Oplenačkoj ulici na Labudovom brdu zapalio se danas oko 12:30 sati, povređenih nema, a vatrogasci su ugasili požar, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta na kojem je u toku policijski uviđaj...Vlasnik objekta Zoran Jovanović rekao je Tanjugu da je požar izbio na krovu, dok je donji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.