Udes u centru Niša: Povređene dve šesnaestogodišnje devojke

Izvor: B92, 10.Jul.2019, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes u centru Niša: Povređene dve šesnaestogodišnje devojke

Niš -- Dve šesnaestogodišnje devojke povređene su u samom centru Niša pošto je na njih naleteo "pasat" kojim je upravljao tridesetogodišnji Nišlija.

"Jedna devojka je prošla sa težim povredama pošto ju je vozilo zakačilo i oborilo. Druga je lakše povređena jer joj je guma pasata prešla preko noge", rekli su u niškoj policiji agenciji Beta.

U policiji su izjavili da je teže povređena u svesnom stanju prebačena u Klinički centar Niš na dalju dijagnostiku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i lečenje.

Uzrok nezgode za sada nije poznat, a uviđaj je obavljen po nalogu Osnovnog javnog tužioca.

Prema nezvaničnim informacijama devojke su pretrčavale kolovoz van obeleženog pešačkog prelaza oko 14.30 časova u ulici Stefana Prvovenčanog.

Tokom jučerašnjeg dana u Nišu su u tri odvojene saobraćajne nezgode oborena tri pešaka, a jedan od njih, muškarac (72) zadobio je teške povrede ekstremiteta i glave.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređene dve devojke kada ih je udario auto u centru Niša

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jul.2019

Jedna 16-godišnjakinja prošla je sa težim, a jedna sa lakšim telesnim povredama, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, kada su na njih naletela kola u Ulici Stefana Prvovenčanog u centru Niša...Saobraćajna nezgoda se, kažu u policiji, dogodili nešto pre 15 sati...Muškarac koji je upravljao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.