Udes na auto-putu ka Šidu, povređena žena i dve devojčice

Izvor: RTS, 19.Avg.2017, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na auto-putu ka Šidu, povređena žena i dve devojčice

Žena (42) i dve devojčice od 13 i 15 godina lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu ka Šidu, posle skretanja za Aerodrom "Nikola Tesla", rečeno je u Hitnoj pomoći.
Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je do nezgode najverovatnije došlo kada je njihov automobil izleteo s puta i prevrnuo se.

Dodala je da su dve lekarske ekipe ukazale pomoć povređenima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i prevezle ih u Urgentni centar.
Macura je navela da su noćas ekipe Hitne pomoći 15 puta intervenisale na Bir festu zbog alkoholisanosti, nekoliko lakših povreda i gušenja od astme.
Ispod Mostarske petlje oko 3.10 dogodila se saobraćajna nezgoda zbog koje su dve osobe bez vidljivih povreda prevezene u Urgentni centar.
Muškarac (40) zadobio je lakše povrede u udesu u Dobanovcima sinoć oko 20.00 zbog čega je takođe prevezen u Urgentni centar, kao i žena (52) koja je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi na mostu Gazela oko 19.00.
Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je ukupno 128 puta od čega su 34 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.