Udario pešaka vozilom, pa pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario pešaka vozilom, pa pobegao

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su N. U. (34) iz Stare Pazove, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se sumnjiči da je 3. februara, u večernjim satima, na lokalnom putu Putinci - Donji Petrovci na području Rume, automobilom "mercedes" udario pedesetdvogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muškarca koji se kretao desnom stranom kolovoza i pobegao.

Od zadobijenih povreda pešak je preminuo na licu mesta.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog nepružanja pomoći povređenom

Izvor: RTS, 05.Feb.2019

Jedna osoba je uhapšena zbog sumnje da je automobilom udario pešaka i pobegao. Povređeni muškarac je podlegao zadobijenim povredama. . Policija iz Rume je uhapsila N. U. (34) iz Stare Pazove...Sumnja se da je izvršio krivična...

Nastavak na RTS...

Uhapšen zbog sumnje da je pokosio pešaka pa pobegao

Izvor: Večernje novosti, 05.Feb.2019

Kako je saopštila PU Sremske Mitrovice N. U. (34) se sumnjiči da je u večernjim satima 3. februara, na lokalnom putu Putinci - Donji Petrovci udario pedesetdvogodišnjeg muškarca Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su N. U. (34) iz Stare Pazove, zbog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.