Udario automobilom u Gradsku bolnicu

Izvor: NaDlanu.com, 15.Sep.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario automobilom u Gradsku bolnicu

U ponedeljak oko 19.30 neimenovani vozač je automobilom udario u ogradu Gradske bolnice na Zvezdari, pošto je prethodno prešao u suprotan smer.

Kako prenosi “Blic“, vozač je zadobio povrede, ali za sada nije utvrđena njihova težina, odvezla ga je Hitna pomoć, a na lice mesta stigle su policijska i vatrogasna patrola.

“Vozilo je iz čistog mira preletelo preko ostrva i udarilo direktno u betonski stub ograde parkinga Gradske bolnice“, navodi “Blic“ reči očevidaca.

Nadlanu / izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Automobilom udario u ogradu beogradske bolnice

Izvor: Radio 021, 15.Sep.2014

Neimenovani vozač automobilom udario je oko 19:30 časova u ogradu Gradske bolnice na Zvezdari u Beogradu, pošto je prethodno prešao u suprotan smer...Kako prenosi "Blic", vozač je zadobio povrede, ali za sada nije utvrđena njihova težina, odvezla ga je Hitna pomoć, a na lice mesta stigle su policijska...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.