Učenik uboden nožem

Izvor: Blic, 03.Sep.2009, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik uboden nožem

BEOGRAD - Šesnaestogodišnji D. I., učenik sedmog razreda OŠ „Đuro Salaj”, lakše je povređen juče u 17.30 sati kada ga je ispred Doma zdravlja „Savski venac” u Ulici vojvode Milenka, posle kraće svađe, nožem u plećku ubo zasad nepoznati mladić.

Dečaka je posle kraće svađe u leđa ubo nepoznati napadač

Kako saznajemo, do sukoba između D. I. i mladića koji je bio s još troje rođaka došlo je zbog svađe oko mobilnog telefona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << U jednom trenutku mladić, za koga se pretpostavlja da je bivši učenik OŠ „Đuro Salaj”, nasrnuo je na D. I., ali je ovaj uspeo da se odbrani i obori napadača na zemlju.

Prema rečima očevidaca, napasnik je tada od rođake zatražio torbu iz koje je izvadio nož.

- Krenuo je prema dečaku i bez razmišljanja ubo ga u leđa. Munjevitom brzinom zajedno sa rođacima seo je u crveni „jugo” beogradskih registracija i odjurili su prema Ulici kneza Miloša - priča jedan očevidac sukoba.

Povređeni učenik javio se prvo u Dom zdravlja „Savski venac”, gde mu je pružena prva pomoć, a zatim je prevezen u Urgentni centar i, kako saznajemo, nije životno ugrožen.

Na mesto sukoba ubrzo je stigla i policija koja je započela potragu za napadačem i njegovim pomagačima. U Ulici vojvode Milenka slučajno se zatekao i snimatelj jedne televizije koji je kamerom zabeležio bekstvo napadača, kao i registarske oznake „juga”. Policija je pregledala snimak, za koji očekuje da će pomoći u otkrivanju identiteta napadača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.