Ubistvo u selu Družetići kod Gornjeg Milanovca

Izvor: Studio B, 27.Feb.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u selu Družetići kod Gornjeg Milanovca

U selu Družetići na padinama Maljena protekle noći dogodilo se ubistvo kada je komšija sekirom ubio drugog komšiju, saopštila je danas policija iz Gornjeg Milanovca.

M. B. (47) ispred svoje kuće posle 22.00 časa ubio je N. Dj. (52) udarcima sekirom u glavu.

Kako je za agenciju Beta izjavio odbornik u Skupštini opštine Boško Milovanović ovo ubistvo izazvalo je "nevidjeno uznemirenje meštana tog planinskog kraja".

Motivi za sada nisu poznati, a zna se da su njih dvojica bili prijatelji.

Žrtva zločina N. Dj. imao je suprugu i stare roditelje.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gornji Milanovac: Ubio komšiju sekirom

Izvor: B92, 27.Feb.2016

Gornji Milanovac -- U selu Družetići na padinama Maljena protekle noći dogodilo se ubistvo kada je komšija sekirom ubio drugog komšiju, saopštila je policija iz Gornjeg Milanovca...M. B. (47) ispred svoje kuće posle 22.00 časa ubio je N. Đ. (52) udarcima sekirom u glavu...Kako je za agenciju...

Nastavak na B92...

Ubistvo kod Gornjeg Milanovca

Izvor: RTS, 27.Feb.2016

. U selu Družetići na padinama Maljena protekle noći dogodilo se ubistvo kada je komšija sekirom ubio drugog komšiju, saopštila je policija iz Gornjeg Milanovca.

Nastavak na RTS...

KRVAVI PIR KOD GORNJEG MILANOVCA: Sekirom ubio komšiju

Izvor: Kurir, 27.Feb.2016

GORNJI MILANOVAC - U selu Družetići na padinama Maljena protekle noći dogodilo se ubistvo kada je komšija sekirom ubio drugog komšiju, saopštila je policija iz Gornjeg Milanovca...M. B. (47) ispred svoje kuće posle 22 časa ubio je N. Dj. (52) udarcima sekirom u glavu. Kako je izjavio odbornik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.