Ubistvo i samoubistvo na Novom Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2010, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo i samoubistvo na Novom Beogradu

BEOGRAD - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je Tanjugu da su dva mrtva muškarca, pronađena danas u automobilu ispred broja 124 u ulici Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, radnici Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije.

"Reč je o vozaču državnog sekretara za dijasporu Predragu Novakoviću i Milanu Medojeviću, inspektoru u Upravi za zajedničke poslove u prethodnoj vladi, koji je bio neraspoređen", rekao je Veljović.

On je dodao da je Medojević živeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na adresi ispred koje je pronađen automobil marke "audi" registarskih oznaka BG:12-11 sa njihovim beživotnim telima.

Direktor policije je kazao da je, prema do sada prikupljenim podacima, Novaković došao do pomenute adrese i pozvao telefonom Medojevića da siđe.

Pretpostavlja se da su, kada je Medojević seo u automobil, oni vodili raspravu nakon čega je Novaković, u čijoj ruci je pronađen pištolj, ubio Medojevića, a potom izvršio samoubistvo, objasnio je Veljović.

Veljović je rekao da se, za sada, ne zna čije je oružje, kao i da li je u ilegalnom ili legalnom posedu.

Direktor policije je naveo i da je, prema do sada prikupljenim podacima, najverovatnije reč o neraščišćenim međusobnim računima oko dugovanja.

RTS navodi da je, prema nezvaničnoj rekonstrukciji događaja, vozač vladine Uprave za zajedničke poslove Novaković ubio svog bivšeg šefa Medojevića, zamenika načelnika odeljenja za zajedničke poslove u

prethodnoj Vladi Srbije, i potom izvršio samoubistvo.

Uviđaj o ovom događaju je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.