Ubio suprugu, pa  se preklao nožem

Izvor: Blic, 22.Apr.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio suprugu, pa se preklao nožem

Beograd - Predrag V. (57) iz sela Dren kod Obrenovca ubio je prošle noći sekirom svoju suprugu Dobrilu V. (54) u porodičnoj kući u Muzičkoj koloniji, a zatim je izvršio samoubistvo. Nakon što je počinio zločin, Predrag V. je prvo pokušao sebi da oduzme život sekirom, a zatim je kuhinjiskim nožem sebi prerezao grkljan, dok su u drugoj sobi spavali njegov sin, snaha i njihovo četvoro dece.

Kako „Blic” nezvanično saznaje, motiv porodičnog ubistva je ljubomora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Predraga V.

- Te večeri Predrag i Dobrila su sedeli sa sinom i prijateljima u dvorištu. Pili su pivo i razgovarali. Nije bilo nikakve svađe, bili su dobro raspoloženi. Negde oko ponoći smo legli. Deca, brat mog muža, moja deca i ja spavali smo u jednoj sobi, a Predrag i Dobrila u kuhinji. Međutim, kada me je ujutru oko sedam časova probudila uplakana ćerkica, na podu sam videla lokvu krvi. Krenula sam prema kuhinji i videla krv kako se sliva niz zidove. Znala sam da se nešto strašno dogodilo, ali nisam smela da uđem unutra, kao ni moj dever. Izašli smo iz kuće i pozvali komšije u pomoć. Prosto ne mogu da verujem da ništa nismo čuli tokom noći - priča Slađana Đorđević, snaha Predraga i Dobrile V.

Ubrzo su se ispred kuće pojavili rođaci, a u kuhinju je prvi ušao Predragov sestrić Živojin Janković.

- Sledila mi se krv u žilama. Dobrila je ležala na krevetu. Na glavi je imala ogromnu ranu od sekire. Predrag je ležao na podu. Na licu je takođe imao veliku ranu, a vrat mu je bio prerezan. Pored njega su na podu bile krvava sekira i nož. Odmah smo pozvali policiju - kaže Janković.

Rođak ove porodice priča da je u poslednje vreme Predrag često govorio da će umreti i da ne želi da njegova supruga bude sa drugim muškarcem.

- Njih dvoje su bili muzičari. Predrag je svirao harmoniku, a Dobrila je pevala. Sa njima su često svirali i sinovi. Nastupali su po slavama, krštenjima i drugim proslavama. Za njih je znao ceo Obrenovac i pola Beograda, a Dobrilu su zvali Brena iz Drena. Međutim, Predrag se razboleo, pa je Dobrila pevala bez njegove pratnje. Zbog toga je bio ljubomoran - priča za „Blic” jedan od rođaka Dobrile V.

On kaže da je Predrag bio teško bolestan.

- Baš je juče trebalo da ide na skener, a kum i snaha su mu obezbedili 20.000 dinara za pregled. Očigledno nije mogao da podnese pomisao da se njegova žena preuda iako mu je bila odana. Policajci su mu u džepu našli 16.000 dinara, dok je ostali novac verovatno potrošio - priča kroz suze rođak.

Iako je Predrag V. govorio o smrti, niko od komšija i rođaka nije mogao da nasluti šta će se dogoditi u trošnoj kućici u Muzičkoj koloniji sela Dren.

Obdukcija na VMA

U Muzičku koloniju ubrzo je stiglo nekoliko policijskih patrola koje su započele uviđaj, a tela su prebačena na Vojnomedicinsku akademiju na obdukciju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.